Werken bij Vlietkinderen

Vlietkinderen is een kinderopvangorganisatie die groei en ontwikkeling centraal stelt, zowel voor de kinderen als voor onze collega’s. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al heel ervaren bent, bij ons krijgen jouw dromen en ambities de ruimte. Wil je op de groep staan of werk je liever in een administratieve rol? Wil je leidinggeven of zie je jezelf meer in een ondersteunende functie? Vertel ons jouw ideeën en we kijken samen wat er mogelijk is.

Ontdek de mogelijkheden

Pedagogisch medewerker

Elke dag draagt verrassingen in zich, omdat de kinderen hun eigen stappen zetten, grote en kleine. Als pedagogisch medewerker sla je een brug tussen hun wereld thuis en de wereld van Vlietkinderen. Vanuit jouw vakkennis durf je initiatief te nemen en zet je jouw talenten in, voor en met de kinderen.

Management Kindcentrum

Jij bent een echte verbinder! Je weet het team mee te nemen in de koers van de organisatie. Daarnaast heb je oog voor het wel en wee van jouw collega’s, maar je houdt ook het overzicht over alle andere zaken die op een locatie geregeld moeten zijn.

Finance & Control

Finance & Control is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering. Hier werk je aan de financiële rapportages en controles. Ook breng je kansen, risico’s en relevante wet- en regelgeving in kaart. Dit alles voor een juiste bedrijfsvoering die past bij het realiseren van de strategische doelstellingen van Vlietkinderen.

HR

Onze organisatie en branche is volop in beweging en biedt mooie toekomstperspectieven zowel inhoudelijk als in persoonlijke groei. Bij HR werk je in een (best) jong team, waar humor en het ‘wij-gevoel’ belangrijk is.

Pedagogiek

Bij pedagogiek ondersteun je pedagogisch medewerkers, ouders en opvoeders bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren in hun dagelijkse leven. Zo verbinden we vanuit pedagogiek de verschillende werelden waarin een kind opgroeit. Daarnaast stimuleren we kinderen om zelf een volgende stap in hun ontwikkeling te maken.

Werken bij Vlietkinderen

00:00 / 00:00

Hoe kunnen wij helpen?

Heb je vragen? Neem vandaag nog contact op met Yara Kuiper van het HR-team. Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen?
00:00 / 00:00
Solliciteer direct

Vul het onderstaande formulier in of mail ons op werkenbij@vlietkinderen.nl